Rádi bychom vyhověli všem zájemcům. Seznam volných míst aktualizujeme denně. Přesto, ne všechny pozice smíme inzerovat a vhodné kandidáty hledáme diskrétními cestami. Pro tento případ je skvělé poslat životopis, náhoda přeje připraveným.

  • Skladník – řidič VZV

    Pro našeho klienta, výrobní závod v okrese Mladá Boleslav, obsazujeme pozici Skladník - řidič VZV.* MIMO AUTOMOTIVE ** PRÁCE NA 3 SMĚNY ** KLIDNÉ A ČISTÉ PROSTŘEDÍ ** NUTNOST PLATNÉHO PRŮKAZU VZV *

    Mladá Boleslav

    35 000 - 40 000 Kč

  • HR manažer/ka

    Strojírenská výroba, letecký průmysl, mezinárodní prostředí, TOP management výrobního závodu, řízení týmu HR oddělení, komplexní HR agenda, odbory, komunikativní Aj.

    Praha

    120 000 - 130 000

  • Cyber Security Senior Specialist

    Pro nadnárodní obchodní korporaci hledáme specialisty pro oblast kybernetické bezpečnosti.

    Praha

    90 000 - 100 000 Kč

  • Cyber Security Senior Specialist

    Pro nadnárodní obchodní korporaci hledáme specialisty pro oblast kybernetické bezpečnosti.

    Liberec

    90 000 - 100 000 Kč

  • LEAN manažer/ka

    Významná nadnárodní automotive skupina, výrobní závod v lokalitě Mladé Boleslavi, zastřešení týmu LEAN, zastupování Plant managera, LEAN certifikace, pokročilá Aj, silné technické povědomí, projektové řízení

    Mladá Boleslav

    120 000,-

  • Výrobní technolog

    Naším klientem je zahraniční výrobce pohledových plastových dílů do automobilů. Pro jeho liberecký závod hledáme prakticky zdatného technologa se znalostí problematiky výroby plastů, který zvládne výrobu v předsérii i sérii.

    Liberec

    42 000 - 48 000 Kč

  • Technolog/ CNC obrábění

    Naším klientem je česká strojírenská společnost a pro její jabloneckou výrobu aktuálně hledáme technologa se znalostí CNC obrábění kovů. Vedle technologické práce v kusové výrobě se budete podílet na obnově strojového parku firmy.

    Jablonec nad Nisou

    35 000 - 40 000 Kč

  • Internal Auditor/ Junior

    Malý pracovní tým * mezinárodní korporace * zajímavá a atraktivní práce napříč pobočkami* možnost práce z domova

    Praha

    45 000 - 60 000 CZK

  • Vedoucí elektroniků

    Významná mezinárodní automotive skupina, výrobní závod, zastřešení a vedení týmu elektroniků, spolupráce na realizovaných projektech, vyhláška 194/2022 Sb. (vyhláška 50/1978 Sb.), komunikativní Aj

    Jičín

    50 000 - 70 000,-

  • Technical Engineer Junior

    Pro našeho klienta,  Automotive společnost působící v Hořovicích, hledáme talentované a motivované čerstvé absolventy na pozici Technical Engineer Junior. Připojte se do týmu nově vznikajícího oddělení a podílejte se na inovativních projektech zaměřených na zlepšování výroby, nastavování procesů a industrializaci.

    Beroun

    45 000 - 50 000 Kč

  • Strojní elektrikář/ka

    Pro našeho klienta, automotive společnost působící v Hořovicích, hledáme zkušeného elektrikáře/ku (ale i juniorního kandidáta - absolventa) na pozici Strojní elektrikář/ka.

    Beroun

    35000 - 50000

  • Elektro projektant/ka Junior

    Pro našeho klienta, jedničku na trhu v oblasti energetiky a technické infrastruktury, hledáme motivované čerstvé absolventy SŠ elektro směru na pozici Elektro projektanta/ka Junior. Odmaturoval/a jsi a hledáš svůj startovní Job? Chceš se učit, rozvíjet se a baví tě kreslení v AutoCAD?  Tato pozice je ideální právě pro tebe...

    Jičín

    30 000 - 40 000 Kč

  • New Projects Leader

    Naším klientem je nadnárodní automotive společnost působící na Brandýsku, která do svých řad hledá posilu na nové projekty. Máte zkušenost s rozjezdy nových projektů? Orientujete se o oblasti automotive? Pak přesně vás hledáme...

    Praha-východ

    70 000 - 80 000 Kč

  • Manufacturing Engineer / procesní inženýr

    Pro našeho klienta, významnou automotive společnost působící v lokalitě Brandýs nad Labem, hledáme zkušeného Manufacturing inženýra / procesního inženýra se zaměřením na výrobní technologie.

    Praha-východ

    50 000 - 60 000 Kč

  • Fakturant/ka

    Pro přátelský tým menší výrobní společnosti se zahraničním zazemím, hledáme pečlivou a zodpovědnou osobu, která bude zajišťovat administrativní a účetní činnosti spojené s fakturací a zpracováním účetních dokladů.

    Mladá Boleslav

    33 000 Kč

  • Finanční controller/ka

    Silná mezinárodní automotive skupina, finanční controlling, komunikativní Aj.

    Semily

    35 000 - 65 000 Kč

  • Business Development Manager/ Dermatologie

    Praha

  • Technický manažer

    Pro našeho klienta, výrobní závod v okrese Mělník, hledáme silného leadera na pozici TECHNICKÝ MANAŽER.* MIMO AUTOMOTIVE**ÚDRŽBA A FACILITY**ANGLIČTINA*

    Mělník

    80 000 - 90 000 Kč

  • Obchodník/ Strojírenství

    Pro dodavatele jednoúčelových strojů hledáme zkušeného obchodníka, který bude rozvíjet obchod v rámci ČR i zahraničího trhu.

    Liberec

    70 000 - 80 000 Kč

  • Vedoucí konstrukce

    Pro výrobce strojního zařízení hledáme vedoucího oddělení konstrukce.

    Liberec

    65 000 - 75 000 Kč